torsdag 5 mars 2009

Slumra in...


Nu kommer kanske bloggen att sova i några dagar... Jag åker skidor uppe i norr, och Tinni är i Milano. Men vem vet, hittar jag en dator där uppe kanske jag gör något litet inlägg. På måndag är jag i alla fall tillbaka, det kan jag lova!

Kära kärnfamiljskramar till er alla!

(Den vackra bilden är från Nationalmuseums utställning om prerefaeliterna!)

2 kommentarer:

Systrarna P sa...

Hej! Vad glad jag är att jag hittat er blogg. Ser fram emot att läsa mer av det ni skriver.

Lilla P

Female Partykiller sa...

Hej!
Jag har kommenterat förut, under "Dads On Film", men tycker även att mycket av det ni skriver på bloggen är väldigt kloka och sunda reflektioner. Dock undrar jag en sak: Varför heter bloggen kåt glad och jämställd?
Varför är det så viktigt att vara just kåt? Finns det inte en risk att det blir ytterligare ett påklistrat krav på dagens mammor, man ska inte bara vara en duktig yrkeskvinna, en närvarande mamma, en bra väninna o.s.v utan dessutom kåt i tid och otid?
Jag tycker inte att det är något fel eller ett bevis på att förhållandet är på upphällningen och värdelöst i sig om man bara känner sig tillräckligt kåt för att ha sex någon gång i veckan eller rentav ännu mer sällan. Det kan ju vara väldigt bra sex när det väl blir av dessutom. Det är väl inget att skämmas för om man under åtminstone en period av livet bara har sex någon gång i veckan, jag tror att det är mycket vanligare än vad folk tror!