tisdag 24 februari 2009

Kärnfamilj to be


Den rojalistiska pulsen är hög. Tänk att Victoria äntligen ...
Det blir semlor till kaffet i eftermiddag.

Eller vad säger ni?

6 kommentarer:

Lisa sa...

Jag blir generad av att se klippet på youtube. Känns som om jag klivit in i en tidsmaskin. Genant att se hur spända de känner sig och samtidigt ska de tala om kärlek och värme. "Jag ska göra allt för svenska folket..." yadayadayada. Men visst, vad ska stackarn säga.
Semlor kan man äta ändå eftersom det är fettisdag :-)

Lisa sa...

Tjofaderittan! Jag har fått er fina bok! TACK!!

Sofie sa...

Själv är jag avig och satsar på rostade kackerlackor. Är du sugen på annan äcklig mat, hittar du inspiration på Magstarkt som för en gångs skull gör skäl för namnet ;-)

Cina sa...

Huu, jag kan inte fatta att vi har något så förlegat som monarki, födas in i ett ämbete...Hela presskonferensen kändes sorligt daterad.

Rebecka sa...

Hela grejen är absurd. Att Viktoria måste få tillåtelse från kungen och regeringen att få gifta sig. Och att de först nu kan få flytta ihop och bilda familj och ha sällskap till vännernas bröllop... Nej, det här visar bara hur världsfrånvänt det är med monarkin. Bara det att hon fötts till sitt ämbete...

Men för två privatpersoner kan man ju glädjas. Det är ju ändå en Viktoria och en Daniel, två vanliga människor, som älskar varandra och som nu ska gifta sig. Och det kan man väl skåla för...

Mikaela Mars sa...

Ja här skall firas! Ännu en pappa som godkänt en dotters äktenskap!