måndag 21 september 2009

Ryanairs flygvärdinnor...


Marknadschefen på tidningen där jag jobbar kom just och visade en tidning som hon plockat på sig på Ryanair (som hon flög med i går). På en helsida visar de två kvinnor i högklackade skor och blöta bikinis. Det är två av flygbolagets flygvärdinnor som presenteras på detta sätt...

Helt otroligt! Och det är 2009...
Ps. Kolla bilden ovan så ser ni ungefär vilken stil bilden har. Denna hittade jag på Ryanairs hemsida. Visst känns den modern? Not. Ds.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Helt galet! Hade ingen aning om att de var så sexistiska! Tack för att du uppmärksammade det.

Lotti

Charlotta sa...

De har ju till och med gått ut och sagt att de kommer att fortsätta med den här typen av marknadsföring (efter att tidigare ha fått kritik, från bl a Birgitta Ohlsson). Har aldrig åkt med dem och kommer heller aldrig att göra det, bland annat pga deras hemska marknadsföring. Sådant vägrar jag att uppmuntra.

Sandra sa...

Hade ingen aning om att de använde sig av den typen av marknadsföring. Känns verkligen skitbra att jag ska åka med dem på måndag, bokade biljetten så sent som igår. >.<

Det positiva med situationen är att jag kommer att vara på flygplatsen runt åtta timmar innan det är dags att lämna landet, får passa på att använda tiden till en "anti Ryanairs marknadsföring-kampanj" i liten skala. Hähäh!