torsdag 22 december 2011

God Jul!


Skickar en liten julhälsning till er läsare här på denna misskötta blogg (jag ger inte upp än - jag kan komma tillbaka en vacker dag).

Vad kan väl vara mer passande så här års än ett litet julkort med nostalgi från 70-talet? Så här såg lego för tjejer ut på den tiden. (Och så påstår folk att det har gått för långt med jämställdhet, genuspedagogik och sånt där ... oj, oj, oj).

Hoppas att ni alla får en riktigt härlig jul! Och förstås ett gott nytt år!

5 kommentarer:

KaosJenny sa...

Ha HA... Detsamma!!

Johan sa...

Är jag blind, eller var framgår det att det är "lego för tjejer"? Det är ju snarare att det är "for kids" och "children" ganska genomgående i copyn när de pratar om produkten, snarare än vad just tjejen på bilden byggt.

Förmodligen är jag inte bara blind, utan även lite trög, för jag fattar inte ironiseringen eller.. :)

Rickard sa...

Hoppas du haft en god jul Rebecka och jag ber att få önska ett riktigt gott nytt år. Jag ser fram emot en lite (men bara lite :-) ) högre frekvens på inläggen framöver. Det är alltid intressant att läsa det du skriver även om jag inte håller med dig i allt.

Gott nytt år!

la fée verte sa...

Gillar skarpt Lego à là 70-tal sà mycket mer än dagens Lego. Och flickans kläder - varför ser de flesta flickor nu ut som smà dockor, mycket coolare klädsel förr!

Bloggminglet 2012 sa...

Hej! Vet inte om du känner till det stora Bloggminglet som kommer att vara den 28:e april i Sthlm? Det är för alla föräldrabloggare och alla har chans att komma, läs gärna mer på vår hemsida! Hoppas vi ses :-)